background image
Organisatie
Over ons
JSB Infra is een modern aannemingsbedrijf in de infra-sector waarin vakmanschap voorop staat!

De kernactiviteiten van JSB Infra bestaan onder andere uit het (machinaal) aanbrengen van verhardingen; ontgraven cunet; aanbrengen riolering; groenvoorziening; plaatsen hekwerk/afrasteringen.

Uiteraard kunnen wij uw organisatie ook voorzien van een advies en/of ontwerp voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld uw bedrijfsterrein/bedrijfspand of design & construct projecten bij complete herinrichting of ontwikkeling van (woon)wijken.

Kenmerken van het bedrijf zijn flexibiliteit, ruimdenkendheid en professionaliteit. Het bedrijf werkt mee met de tijd van nu, dat houdt in dat er met de juiste materialen en machines vakkundig (straat)werk wordt afgeleverd. Het werk wordt uitgevoerd voor overheid, bedrijf en particulier. Tevens voeren we binnen het bedrijf scholing en cursussen toe, om onze werknemers de juist kennis en vaardigheden mee te geven, die nodig zijn op de werkvloer. De scholing is nodig omdat wij ons steeds meer specialiseren in (her)bestratingsmachines, maar de hamer mag ook zeker niet vergeten worden!
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
..

...
..

Social Return
De gemeenten willen graag inzicht hebben in de mate waarin de inschrijver mogelijkheden zien om Social Return als onderdeel van MVO toe te passen op hun projecten c.q. aanbestedingen. Gemeenten hebben een belangrijke wettelijk taak bij het integreren en re-integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. JSB ondersteunt hierbij hoofdaannemers in het creŽren van werkgelegenheid voor (langdurig) werklozen en/of mensen met een SW indicatie en inwoners die behoefte hebben aan, en ondersteuning nodig hebben bij het vinden van een leer- en/of werkplek. JSB staat open voor deze doelgroep en werkt daarom ook optimaal samen met UWV, provincie, gemeente en/of de daartoe verantwoordelijke afdeling van de betreffende organisatie.

VCA-Certificering
JSB Infra is VCA-gecertificeerd en wij werken dan ook uitsluitend met VCA-gecertificeerd personeel.


Als gevolg van verdere professionalisering van onze organisatie hebben we in oktober 2014 onze VCA certificering mogen upgraden naar VCA**.
ISO 9001:2008 kwaliteitssysteem
JSB Groep is in het bezit van het ISO 9001:2008 certificaat. Hiermee laten we zien dat wij kwaliteit in onze organisatie hoog in het vaandel hebben staan. En hierdoor zijn we tevens onderscheidend ten opzichte van vele andere (onder)aannemers.
SBB Leerbedrijf
JSB Infra B.V. is een SBB erkend leerbedrijf voor onderstaande vakken/functies. Wij hebben dan ook erkende leermeesters in dienst die leerlingen bij BOL- of BBL-trajecten ondersteunen.

» Vakman gww
» Straatmaker
» Opperman bestratingen
» Leerwerktraject infratechniek
» Assistent bouwen, wonen en onderhoud
» Assistent bouw en infra
» Arbeidsmarkt gekwalificeerd assistent
» Allround vakman gww

Downloads